Conditii de retur.


Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi . Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea produselor achizitionate. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare folosind adresa de email: contact@cartuseimprimanta.ro, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsul trebuie sa fie în aceeasi stare in care a fost livrat si insotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat. In cazul consumabilelor de orice fel, returul se accepta doar daca produsele sunt sigilate si ambalajele intacte.

Costul transportului este suportat de catre client.

Dupa notificare, vom trimite curierul pentru ridicarea produselor, sau le puteti expedia prin intermediul Postei Romane, serviciul coletarie la adresa:

POWERINK SRL

STR. EMIL PETROVICI, NR. 16

400041 CLUJ NAPOCA, JUD. CLUJ

TE. 0722530008

Odata receptionate, se evalueaza si se constata daca indeplinesc conditiile de retur.

Daca aceste conditii sunt indeplinite se va proceda la rambursarea valorii produselor (din care se scade valoarea transportului daca acesta a fost efectuat de catre noi).

Pentru returnarea banilor, va rugam sa ne transmiteti un cont bancar .

Daca produsele nu indeplinesc conditiile de retur, atunci acestea vor fi returnate clientului pe cheltuiala acestuia.